Vetvlekken Verwijderen

Vetvlekken  zien er vaak vies uit. Vetvlekken zijn vaak te herkennen aan de kleur bruin. Ook voelen ze wellicht vettig aan en lijken de weefsels van een product, zoals een kledingstuk, aan elkaar te plakken.

Vaak is het zo dat hoe bruiner de vetvlek, hoe ouder de vetvlek ook is en hoe moeilijk het dan ook is om deze vlekken te verwijderen.

Vetvlekken verwijderen lukt vaak niet door het simpel in de wasmachine te doen. Probeer en bekijk het resultaat. Wanneer de vetvlekken niet verwijderd zijn door de wasmachine, dan kunt u proberen de vetvlekken te verwijderen met wasbenzine. Breng een beetje wasbenzine aan op de vetvlekken. Vervogens kunt u verfafbijtmiddel gebaseerd op dichloormethaan aanbrengen. Dep alles en probeer de vetvlekken niet te laten verspreiden. Spoel vervolgens de vetvlekken met koud water. Soms is herhaling van deze behandeling noodzakelijk om de vlekken te verwijderen.

U kunt ook advies vragen bij een drogisterij, maar ook bij een stomerij. Ook kunt u op het internet kijken naar eventuele andere behandelmethodes. Feit blijft dat vetvlekken verwijderen een lastige taak is.

Leave a Reply