Bier Vlekken Verwijderen

Als we aan bier denken, denken we aan een feestje. Op een feestje kunnen er ongelukken gebeuren en biervlekken kunnen dan ontstaan. Bier vlekken zijn gelukkig gemakkelijk te verwijderen.

Bier vlekken verwijderen uit kleding

Eén van de meest voorkomende plekken voor bier vlekken zijn toch wel de kledingstukken. Deze vlekken verwijderen uit kleding kan gemakkelijk met de was. U kunt eventueel het textiel eerst met koud water omspoelen en het daarna in de was doen.

Voorgaand is wanneer er sprake is van natte bier vlekken. Opgedroogde bier vlekken kunnen iets lastiger zijn om te verwijderen, maar veelal lukt dit gewoon met de was. Wanneer u twijfelt of het wel met de was verwijderd kan worden, kunt u eerst de vlekken met gedenatureerde alcohol deppen en het vervolgens in de was doen. Wanneer de bier vlekken op witte kledingstukken bevinden, en zij niet weggaan met de was, kunt u proberen de vlekken te verwijderen met bleken. Voor bleken kunt u 5% waterstofperiode gemengd met drie duppels ammonia per 50 ml gebruiken.

Wanneer de bier vlekken niet uit kleding verwijderd worden, kunt u het artikel chemisch laten reinigen.

Bier vlekken verwijderen uit tapijt

Bier vlekken verwijderen uit tapijt werkt soortgelijk als avocado vlekken verwijderen. Eerst absorbeert u met een schoon doekje de vlekken en vervogens kunt u met een mengsel van wasmiddel en warm water de vlekken deppen. Daarna laat u de mengsel opdrogen op het tapijt en kunt u de poeder opzuigen. Herhaal deze methode indien nodig.

Leave a Reply