Avocado Vlekken Verwijderen

Tijdens het eten van vruchten kunnen er ook vlekken ontstaan. Voor de meeste vlekken vanuit vruchten is het geen probleem om deze te verwijderen. Vette vruchten, zoals een advocado, kunnen echter vervelende vlekken opleveren die iets lastiger zijn om te verwijderen.

Avocado vlekken verwijderen uit kleding kan gemakkelijk door de kledingstuk te laten weken in een warm sopje gemengd met een inweekmiddel. Vervolgens kunt u de kledingstuk in de was doen en zullen de vlekken verwijderd zijn.

Avocado vlekken verwijderen uit niet wasbaar materiaal kan met wasbenzine of met liposolve. Als het niet lukt om de vlekken te verwijderen resteert er weinig anders dan het chemisch te laten reinigen.

Voor avocado vlekken verwijderen uit tapijt of vloerbedekking werkt de volgende methode. Probeer eerst zoveel mogelijk vruchtvlees te absorberen met een schoon doekje. Vervolgens kunt u de avocado vlekken deppen met koud water. Wat ook weleens helpt is deppen met een oplossing van één eetlepel wasmiddel in combinatie met lauw water. Ook kunt u dit mengsel laten rusten op de vlek totdat het droog is. Resultaat is dan dat u poeder ziet die u kunt opzuigen. Wanneer de vlekken niet verwijderd zijn kunt u ook professionele hulp inschakelen, zoals bijvoorbeeld een tapijtreiniger.

Leave a Reply